Vista exterior y nocturna de la promoción de apartamentos y casas en PGA Catalunya con ventanas minimalistas | Alumilux

El Bosc, l’última adjudicació

Dissenyat per Jaime Prous, es tracta d’una promoció de nou cases i trenta apartaments situats al PGA Catalunya Golf Resort, a Caldes de Malavella.

 

La presència de pins i llacs, la pronunciada topografia i l’orientació a nord configuren una implantació amb una perfecta integració del paisatge que l’envolta.

 

A la part superior de la parcel·la, se situen als blocs d’apartaments agrupats per parelles, camuflant-se entre els arbres. Les cases estan situades a la part inferior, adaptant-se a la topografia i distribuint-se davant del llac de l’Stadium Course.

 

 

 

El llenguatge dels edificis i les cases s’unifica gràcies a les grans obertures de vidre, els dobles espais i els patis.

 

Aquestes propietats exclusives estaran equipades amb OTIIMA i les últimes novetats d’habitatges intel·ligents, que proporcionen espais diàfans banyats de llum natural i una perfecta relació amb l’exterior.

 

Els materials que s’utilitzen per a la construcció incorporen els últims avenços tècnics de disseny sostenible, amb el qual remarquen el seu compromís amb el medi ambient.

 

 

 

Més informació a:

https://www.jprousarchitects.com/es/project/sils/

Client
PGA Catalunya Golf Resort

Equip

Jaime Prous, Antón Monedero, Eduard Romero, Victor Díaz-Asensio, Carlota Solé

Col·laboradors
Jordi Chopo, Oriol Ruiz

Superfície
295,00 m2 /casa y 160,00 m2 /apartamento
7.290,00 m2 parcela

Fotografia

Vicom

Finestres
Alumilux

Notícias relacionadas