Detalle del sistema de motorización múltiple para abrir y cerrar todas las hojas de la ventana a la vez | Alumilux

Enginy i esforç units per superar els límits de la tecnologia

OTIIMA aconsegueix inventar una motorització que permet reduir el temps d’obertura dels grans finestrals, a més de produir una perfileria que permet el pas dels vehicles.

La nostra tecnologia ha permès generar grans finestres, que poden arribar a cobrir pràcticament tota una façana. La solució per obrir i tancar aquestes corredisses, sense que suposi un gran esforç, ha estat la incorporació de sistemes motoritzats, que faciliten molt el procés. El problema, tanmateix, va arribar a la construcció de grans longituds, ja que per obrir per complet tot el sistema es tarden alguns minuts i resulta poc pràctic.

 

En aquell moment, va ser quan OTIIMA va proposar i assolir un sistema de motorització múltiple que permet obrir i tancar totes les fulles de la finestra alhora. Aquest procediment suposa, a més, una reducció exponencial del temps d’obertura.

 

 

Per altra banda, en aquest mateix sistema, s’ha afegit l’objectiu de poder utilitzar finestres corredisses com portes de garatge. Aquesta idea va originar uns perfils pensats per la OTIIMA Drain 38, que va ser capaç de suportar fins a vint tones. El perfil del marc es converteix en acer inoxidable reforçat per poder augmentar la resistència a la pressió; fins i tot incorpora una canal de 10 mm per evacuar les aigües pluvials. L’element central entre els carrils es treu fàcilment i permet assimilar un manteniment adequat i senzill per netejar el conjunt. Tot i que els mecanismes interiors del sistema són de la OTIIMA Drain, l’aparença exterior és d’una Fusion 2.0, amb carrils inferiors a la vista i desmuntables.

 

 

Per a més informació del sistema.

https://vimeo.com/manage/videos/675390943

Notícias relacionadas