Xavier Pirla, trainer e ingeniero especialista en sistemas de gestión | Herramientas programación neurolingüística | Alumilux

Estats d’alt rendiment amb Xavier Pirla

L’estrès com la creativitat són dos estats tant antagònics com necessaris en el nostre treball. Des d’Alumilux explorem noves eines com la PNL.

El comportament de l’ésser humà sovint ve condicionat pels estats d’ànim en el qual ens trobem. Xavier Pirla, que porta més de 20 anys desxifrant el comportament i la ment de les persones, ens ha ensenyat com utilitzar els avantatges de la programació neurolingüística (PNL) per aconseguir ser més productius i eficients.

 

 

En el dia a dia un arquitecte ha de manejar moltes feines diverses: al matí com a gerent de la seva empresa, mànager i al capdavant de les direccions d’obra; i a la tarda, ha d’aïllar-se de tota aquesta pressió i transformar-se en una persona creativa.

 

Un cop arribat a aquest punt, és clau tenir l’habilitat de gestionar els nostres canvis d’estat anímic per transitar entre totes aquestes feines tan diverses. Per aquest motiu, Alumilux va dissenyar una experiència, anomenada “Prosperar o sobreviure”, destinada a un grup reduït d’arquitectes.

 

La masterclass, impartida per Xavier Pirla, màster trainer en PNL, va aportar eines útils i aplicables per gestionar el nostre nivell d’estrès entenent com funciona el nostre sistema nerviós i com gestionar-lo. La jornada va estar, a més, acompanyada per una cerimònia del te de la mà de la japonesa Yumi Inue, una tradició procedent del Japó que ajuda a entrar en un estat de concentració màxim, feta per autèntics experts de Kioto que es van desplaçar expressament fins a l’Empordà, on es va celebrar la jornada de PNL.

 

Notícias relacionadas