Vivienda flotante equipada con ventana corredera para viviendas flotantes navegando a la puesta de sol | Alumilux

OTIIMA, de la casa al vaixell

OTIIMA, juntament amb l’empresa Go Friday, desenvolupa una nova finestra corredissa destinada a habitatges flotants de luxe.

Per tal d’aconseguir una finestra corredissa capaç d’adaptar-se a una casa flotant, es va crear Go Friday, la nova empresa formada pel grup Ecosteel. Un encàrrec procedent d’OTIIMA, on el repte principal era assolir un sistema que evités el desplaçament de les fulles causat pel simple moviment de l’aigua.

 

L’esperit de la innovació va ser el que va promoure la idea de crear una alternativa a tots els blocs d’apartaments i aportar llibertat i satisfacció als residents amb els nous habitatges.

 

Aquestes cases flotants, amb un cicle de vida d’uns 50 anys, serveixen tant per primeres residències com cases vacacionals. El sistema compta amb la capacitat d’adaptar-se al client gràcies a les moltes possibilitats de dimensions i tipologies, variant entre 10 i 18 metres de longitud per 6 metres constants d’amplitud. La seva principal característica és el confort que concedeixen gràcies a la seva cuina equipada, una barbacoa a la teulada, una bomba de calor i un generador de corrent altern.

 

 

 

Els materials utilitzats produeixen un impacte ambiental molt baix, a més de reduir les emissions de carboni i les necessitats energètiques. La casa pot ser autosuficient durant, com a mínim, set dies i produeix més del 80% dels costos energètics anuals. El seu disseny modular permet que tots els seus components, incloent-hi el mobiliari, es transportin fàcilment a qualsevol lloc del món. Cada vaixell conté dos petits motors per realitzar recorreguts a una velocitat moderada de 5,5 km/h. Tot i que la prioritat és el plaer del viatge i l’experiència, en comptes de la rapidesa.

 

 

 

L’individu té la possibilitat de despertar-se en un lloc diferent cada dia, en un entorn de luxe, comoditat i personalitat.

 

Més detalls a: gofriday.eu

 

 

 

 

Fotografies
José Campos

Notícias relacionadas