El nostre ADN quedarà per sempre relfectit en el Palacio Valeriola, una rehabilitació repleta d'art.
El nou Centre d'Art Hortensia Herrero (CAHH) a València, ha finalitzat les obres després d'anys d'intervenció.
Les nostres finestres, gelosies, emmarcats i lluernaris ja formen part de l'art que reuneix l'històric edifici.
“La rehabilitació de l’edifici del Palacio Valeriola s’ha dut a terme ‘com si es tractés d’un treball de microcirurgia’ tenint com a principal objectiu mantenir al màxim la identitat original del mateix respectant les preexistències i la configuració espaial…”
AX Ferro, la sèrie darrera d'aquest projecte.
Un produtce que aconsegueix unificar, amb un mateix llenguatge, totes les possibilitats d'un projecte arquitectònic.
AX FerroL'alumini com a únic material
A Alumilux vam proposar per a aquest projecte l'ús d'un únic material: l'alumini, per a totes les finestres, emmarcats i gelosies exteriors. El més habitual en obres d'aquesta tipologia és l'ús de l'acer al considerar-se un material més noble.
Nosaltres, en canvi, reivindiquem l'alumini per a treballs artesanals de molta qualitat i no dubtem en utilitzar-lo quan aquest beneficia a la proposta dels arquitectes.
Aquest element reuneix la gran majoria de tecnologies i configuracions aplicades al projecte i eleva la potència de la rehabilitació del Palacio.
Conformat per una corredissa de quatre metres d’alçada, una practicable sense perfils inferiors, un emmarcat i dues gelosies d’alumini.
Tota la perfileria superior i inferior de la finestra queda oculta, de manera que la connexió entre l’interior i l’exterior és absoluta.
Unstoppable: Sean Scully & the Art of Everything
La nostra obra es converteix en el tapís de la seva
El nou Centre d'Art Hortensia Herrero ha destinat una de les millors sales del museu per exposar les obres del reconegut artista Sean Scully, convertint-se en l'escenari de la seva última obra.
Per a la fundadora del CAHH, Hortensia Herrero, era molt important posar en el centre del projecte als propis valencians, acostant a la ciutat les col·leccions d’artistes mundialment reconeguts com Anish Kapoor, Georg Baselitz, Andreas Gursky o Anselm Kiefer.
ERRE Arquitectura
Aquest projecte ha suposat un treball de més de 5 anys en els quals s'ha adaptat l'emblemàtic edifici per convertir-lo en un Centre d'Art Contemporani de referència.
Segons l'experiència dels arquitectes, un dels principals reptes del projecte ha sigut dissenyar un recorregut continu que ofereixi una experiència còmoda i agradable als visitants amb la que a més podran orientar-se de forma senzilla.