Smartframe o ventana inteligente instalada como cerramiento en un salón | Alumilux

Smartframe, la finestra intel·ligent d’OTIIMA

OTIIMA i CeNTI, un centre de nanotecnologia i materials intel·ligents, han creat el projecte Smartframe: una finestra intel·ligent capaç d’adaptar-se a l’usuari i al seu ambient.

Les empreses OTIIMA i CeNTI s’han unit per posar en marxa un projecte innovador: una finestra intel·ligent que interactua amb l’usuari, a més de garantir la qualitat de l’aire a l’interior de l’habitatge.

 

 

 

 

Aquest producte únic, Smartframe, està qualificat per reconèixer els moviments de l’individu i activar el seu funcionament basant-se en les noves tecnologies de control de gestos. Així mateix, incorpora un sistema de calefacció en els perfils per evitar la congelació de l’aigua dels canals de drenatge.

 

El fet que la finestra estigui dissenyada per assegurar la qualitat de l’aire en l’interior de la casa incrementa les prestacions del producte. El seu sistema de sensors permet detectar els nivells de CO2, temperatura i humitat a l’aire. Unes dades que aportaran la informació suficient per generar un algoritme que proposi l’obertura o el tancament de les finestres per millorar la ventilació, la qualitat de l’aire interior i l’eficiència energètica de l’edifici. Aquestes funcions poden controlar-se des de l’aplicació de mòbil d’OTIIMA.

 

Els sistemes que conté el producte ajuden a generar menys consum i dimensions reduïdes, a la vegada que protegeixen a l’usuari de la contaminació de l’aire. D’aquesta manera, aconsegueixen un resultat innovador que converteix un marc en molt més que una finestra.

 

Trobaràs més informació a:

https://centi.pt/en/projects/construction-architecture/smartframe-

Notícias relacionadas