Proyectos En Construcción

Alumilux Alumilux

Casa Helena

Singular Studio

Alumilux
Alumilux
Alumilux

Colibri

Jaume Serra Arquitecte

Un projecte de vida. Una obra que busca el màxim equilibri energètic pel cos. Equipada amb l'última tecnologia per controlar els camps magnètics. Una construcció que explora reduir al mínim l'impacte visual gràcies als reflexes de les seves finestres.

Alumilux Alumilux

Can Furnet

JEA Estudi d'Arquitectura

Alumilux Alumilux

Pedro el Grande

Bonifacio Solís

Casa Alumini
de Vicens + Ramos

Alumilux Alumilux

Al límit amb un sol material.

Construcció de 4.000 m2 en alumini

L'estudi Vicens + Ramos fa anys que experimenta amb tècniques i mètodes nous per realitzar una sèrie de cases fabricades amb un únic material. El rajol va ser el primer, seguit del formigó i, finalment, pedra. Actualment, estem construint Casa Aluminio, la quarta de la sèrie.

Alumilux
Alumilux
Alumilux
Alumilux

Ramón Esteve Estudio

Construcciones Francés

Naturalesa i arquitectura dialoguen intensament en aquest projecte. Gelosies motoritzades fetes "ad hoc" formen la segona pell de la façana, amb separacions que van variant la seva mida per atorgar un ritme que correspongui a cada espai interior.

La seva complexa instal·lació amb el motor inferior permet que converteixi el coronament de la coberta a la mínima expressió, amb carrils encastats a l'estructura, fet que requereix molta previsió a obra.

Alumilux Alumilux

Villa

A-Cero

Palmares
de RCR Arquitectes

Alumilux
Alumilux

Palacio Valeriola
de ERRE arquitectura

Alumilux Alumilux

Nou museu d'art contemporani.

Palacio Valeriola, una rehabilitació d'ERRE Arquitectura.

Construït al segle XVII, es troba sota una rehabilitació integral per instaurar el nou centre d'art Hortensia Herrero, on s'instal·laran les finestres OTIIMA AX ferro compartint espai amb obres d'artistes mundialment reconeguts com Anish Kapoor o Georg Baselitz.

Alumilux
Alumilux
Alumilux

Casa Bloom

Blakstad Ibiza

Alumilux Alumilux

Villa Alcuzcuz

Ames Arquitectos

Alumilux Alumilux

El bosc

Jaime Prous

Crear per pensar

Els prototips són una eina imprescindible a Alumilux. Ens permet a tot l'equip poder treballar sobre aspectes com la reflexió, el color, la materialitat, l'optimització de costos... En definitiva, es fa realitat tot allò que només existia en un render abans que comencés l'espectacle de la construcció.
 
Concretament, aquest prototip fa referència a una façana per un projecte de Barcelona.

Alumilux