Alumilux

Sestig Pavilion: Una casa que abans refugiava art, i ara el crea.

Otiima fa la integració de totes les finestres de la rehabilitació de la icònica casa Matthys-Colle.

A una de les millors zones residencials de Deurle, un petit poble situat a Bèlgica, es troba la casa Sestig Pavilion. Ivan Van Mossevelde va ser l’arquitecte que va realitzar el projecte original del 1972, la casa Mattys-Colle.

 

 

 

El primer client era un col·leccionista d’art, de manera que va tractar especialment la materialitat, la llum indirecta que entra a l’interior i les cantonades, que són arrodonides i trenquen lleugerament amb el volum massís. Actualment, és la nova seu dels arquitectes que van dur a terme la rehabilitació.

 

 

 

 

L’estudi belga Glenn Sestig Architectes va redissenyar aquesta casa, donant-li un nou nom a l’edifici. Amb la seva intervenció, van aconseguir una magnífica transició entre el passat i el futur. Gràcies a les finestres d’Otiima i en concret al sistema Drain, amb marcs minimalistes i sofisticats, s’assoleix unificar meravellosament l’interior amb l’exterior.

 

 

 

 

ARK JOURNAL va incloure aquesta casa en la seva revista per mostrar la bellesa i importància del projecte. Per a tant, no exagerem quan diem que és una arquitectura amb alt valor sentimental, artístic i amb una magnífica execució.

 

Trobaràs més informació a.

https://www.ark-journal.com/product/volume-vii-spring-summer-2022/