Nuevas instalaciones Alumilux. Vista frontal del edificio que alberga zona de producción y oficinas | Alumilux

10.000 m2 de disrupció

Un any després de l’inici de la pandèmia a Alumilux vam decidir triplicar l’aposta i augmentar les nostres instal·lacions. Vam passar de 4.000 m2 a més de 10.000 m2.

Res pot frenar l’actitud emprenedora i atrevida que ha predominat en la nostra empresa des dels seus inicis. Ni tan sols quan el món es va paralitzar el 2020 per la pandèmia i vam posar en marxa la idea d’augmentar les instal·lacions, fruit de la nostra estratègia d’expansió a curt termini.

 

Per dur a terme la construcció del nou taller es va fer una organització de l’obra en dues fases. Actualment ja s’ha completat la primera, on es troben totes les instal·lacions i maquinària necessària per a la producció, a més de la meitat de la superfície de les oficines. Amb la segona i última fase, l’edifici ja quedarà completat. Està previst que en les primeres setmanes del 2023 es donin per acabades totes les obres.

 

Las nuevas instalaciones no disponen de un showroom tradicional sino que hemos optado por utilizar nuestras propias ventanas para instalar los diferentes sistemas de Otiima a fin de demostrar que el resultado final de la ejecución tiene la calidad y la belleza que nosotros y nuestros clientes esperamos.

 

El projecte ha estat realitzat pel reconegut arquitecte Jairo Pinedo, de Pinedo Architectes. Gràcies al seu disseny, hem aconseguit aportar llum natural a tots els espais, a més de crear un vincle directe amb la naturalesa, transformant l’espai industrial en un ambient acollidor i agradable. Així s’han millorat les condicions de totes les persones que treballem a Alumilux; l’elaboració del producte es converteix, doncs, en un procés gratificant, eficaç i garantia de qualitat.

 

Notícias relacionadas